Çocuk Etkinlikleri ve Lezzetli Pasta Arayışlarım İçin Bir Mekan Daha Keşfettim… Sihirli Spatula

SEVİL DENİZ İLE DEVR-İ ALEM


Çocuk Etkinlikleri ve Lezzetli Pasta Arayışlarım İçin Bir Mekan Daha Keşfettim… Sihirli Spatula



Arabayla Sihirli Spatula’nın önünden kaç kere geçtiğimi inanın bilmiyorum. Her seferinde bir yere yetişeceğim diye hep erteledim. Ta ki, Kanyon’a bir toplantı için gidip, spontan bir şekilde Sihirli Spatula’nın sahibi Ayça Hanım’la tanışınca kadar… Artık ertelememe kararı aldım ve birkaç gün içerisinde Sihirli Spatuladay'dım. Geç bile kalmışım.



Şirin pastaları, lezzetli kurabiyeleri, anne tadında poğaçaları, börekleri, rengarenk kekleri ile kendinizi ve de çocuklarınızı şımartabileceğiniz harika bir mekan Sihirli Spatula…




Acıbadem Caddesi üzerinde konumlanmış, rengarenk döşenmiş, iki kardeşin yönetiminde harikalar yaratılıyor.




Sihirli Spatula’nın menülerinde aradığınız her şeyi bulmak mümkün. Çocuklar için doğum günü etkinlikleri de düzenliyorlar, catering hizmeti de veriyorlar. Çocuklarınız için doğum günü merkezi arayışındaysanız, sizin için her şey düşünülmüş. Siz sadece misafirlerinizle zaman geçiriyorsunuz. Onlar sizin için tüm detaylarla ilgileniyorlar.

Mini Alman pastaları, mekikleri, cheesecakeleri, renkli bezeleri, çilekli pastaları, mini kupları favorilerim arasında yer alıyor.

Sahiplerinden Ayça Hanım, yurt dışında eğitimler almış, İstanbul’un önde gelen restoran ve kafelerinde deneyimler elde etmiş ve kardeşiyle birlikte sonunda Sihirli Spatula’yı kurmuşlar. Aslında ikisi de farklı branşlar üzerine eğitim almalarına rağmen, yolları butik pastane açarak birleşmiş. Bence çok güzel bir yola çıkmışlar…

Yolları açık olsun!

Sevil Deniz

www.sevildeniz.com


Sihirli Spatula

Acıbadem Caddesi No:200 Acıbadem- İstanbul

T :0216 428 3828

www.sihirlispatula.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lübnan Usülü Humus ( Hummus Bil Tahina )

Isparta Fırın Kebabı ( Kebabçı Kadir Usta Hüseyin Açıkalın'ın Tarifi )

Isparta Mutfağı’nın Kabune Pilavı'nın Hikayesini Biliyor musunuz?